כאבי בטן חוזרים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

24/02/2014 | 18:33 | מאת: רעיה

בת 23 עוד שבוע יש לי כאבי בטן כמעט כל יום הכאבים חלים מאזור הטבור עד למעלה בעבר עשיתי אמפדנציט עשיתי בדיקות גלוטן וגסטרו והכל תקין הרופאים כל הזמן נותנים לי לשתות תרופות נגד כאבים אבל אני יודעת שזה לא יפתור את הבעיה זה רק יעלם את הכאבים לאותו רגע מה עליי לעשות הכאבים מאוד מאוד חזקים אולי ct יכול לבדוק בצורה מעמיקה ? אשמח לתשובתכם

השאלה היא מה איבחנו אצלך . האם זה מעי רגיז? אם אין אבחנה אז סיטי בטן אכן יכול לעזור .

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול