שלשולים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

21/02/2014 | 15:18 | מאת: ליליה

שלום לפני שנתים היו לי שילשולים ממושכים , עברתי הרבה בדיקות כולל קולונוסקופיה - הכול היה תקין . לא זוכרת איך... אבל זה עבר. לפני חודשים שיניתי תזונה לשבוע- שבועים - אחלתי הרבה ירקות, אקטיביות, ביצים, תפוחים (לא אכלתי בשר). משהו השתבש והתחלתי לשלשל עד פעם. יש לי יציות 2-3 פעמים ביום ובדרך כלל זה די נוזלי (כמו יוגורט). לפעמים אפילו קשה להתאפק. כן, אחרי שבועם חזרתי לאכול רגיל - אספתי בשר, לחם אבל יציות כמו שהיו לא חזרו. מה אלי לעשות? מה זה יכול להות? עד פעם לעשות קולונוסקופיה? איו במשפחה מחלות מעים . בדיקות דם צואה תקינות תודה

ייתכן ומדובר בתסמונת המעי הרגיש - לאור העובדה שעברת בירור שהיה עד כה תקין. יש גם טיפול לזה אבל צריך לעבור על כל החומר בצורה מסודרת כדי לוודא שהבירור שעברת אכן שלם. נא לקבוע תור למרפאה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול