חומצות מהקיבה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

18/02/2014 | 17:48 | מאת: יעל

שלום רב לפני שלושה חודשים עברתי בדיקת קולנסקופיה עקב דם בצואה בבדיקה לא נמצא שום בעיה לאחר כ שש שעות הרגשתי כאב מאוד חד בקיבה שלאחר מכן עבר מאז יש לי צרבות שעולות מהוושט לפה ולפעמים אני מרגישה שהאוכל פשוט עולה לי חזרה שאלתי היא א. האם יש קשר בין הבדיקה לתחושות שלי כיום וכיצד אפשר לטפל בבעיה ? ב. האם חומצות הקיבה עולות ויכולות לגרום לבעיות שיניים? ג.מה הוא רוק חומצי וכיצד מטפלים בתופעה? אשמח לקבל תשובה והנחיות תודה

אין קשר בין הבדיקה לתחושות חומציות יתר גורמת לנזק בשיניים לאור העובדה שהיה דם בצואה ללא ממצא במעי הגס ולאור התחושות שלך אני מציעה שתעבור גם גסטררוסקופיה של הקיבה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול