מעי קצר.

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

03/02/2014 | 16:11 | מאת: eigi

שלום רב,אני בן 50.חולה 20 שנה בקרוהן.עברתי 2 ניתוחים.האחרון לפני שנה וחצי,נכרת לי הטרמינל אילאום+70 ס"מ חולים,לפני 13 שנים,נכרת לי הג"ג"ונום וחלק גדול מהמעי,המעי הושק ישירות ל קיבה.נוטל 4 זריקות יומירה לחודש.לאחרונה עברתי us -לולאת מעי עם דופן מעובה עד 7-9 ממ בבטן תחתונה.רציתי לשאול האם ניתן לשפר את המצב,או להוסיף תרופה.אני עם מעי באורך 130 סמ.וניתוח נוסף הוא מבחינתי,סוף הדרך.עד כמה שזה טרגי.אשמח לכל עצה.יש לציין,שהמחלה פעילה.תודה וסליחה על אורך הפניה..

כל סנטימטר של המעי במקרה שלך יקר כפז - זה לא המקרה לעצות בפורום, יש לפנות למרפאה מקצועית עם כל המסמכים ולדון על הגברת הטיפול האנטי-דלקתי

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול