כאבי רעב

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

26/01/2014 | 18:38 | מאת: כואב

שלום, אני בן 38 וכבר הרבה שנים סובל מ"כאבי רעב". הכוונה שאם אני לא אוכל בזמן ונייה מאוד רעב לעתים מתפתח כאב מציק מתחת לצלע הימנית התחתונה שיכול להמשך שעות (גם לאחר שכבר אכלתי). רופא אחת אמרה לי שאני פשוט סובל מ"כאבי רעב" ואין מה לעשות. כאשר עברתי רופא, הרופא החדשה שלחה אותי לבדיקות דם, שתן, צואה ואקו, אך לא היו שום ממצאים. באמת קיימת תופעה כזו של אנשים שפשוט כואב להם אם הם לא אוכלים בזמן? תודה!

כדאי לבדוק בדיקת נשיפה להליקובקטר פילורי ואולי לשקול ביצוע גסטרוסקופיה

04/02/2014 | 00:39 | מאת: כואב

ולא מצוא כלום...

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול