תוצאות בדיקות - לאחר בדיקת נשיפה - דחוף

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

23/01/2014 | 11:25 | מאת: סימונה

שלום רב, אבקש את עזרתכם , נתבקשתי לעשות בדיקת נשיפה לאחר כאבי בטן חזקים , התוצאה HELICO.PYLORI - 18.65-מבינה שיש לי את החיידק אך מה שמטריד אותי בנוסף היא בדיקה נוספת שיצאה בערכים גבוהים - AMYLASE)B( - ערך 150 (שהנורמה 0 - 100) מה זה אומר , מודאגת נורא, מה המשמעות ?יש לי בדיקת רופא רק שבוע הבא , תודה

האמילזה הוא ברמה גבולית בסהכ אבל יכול לרמז לבעייה בדרכי מרה - אולי אבנים בכיס מרה . כדאי לעשות אולטראסאונד בטן . כמו כן אמילזה מוגבר יכול להיות חלק ממחלה ויראלית . תחזרי על הבדיקות כולל תפקודי כבד בעוד שבוע - שבועיים

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול