רפולוקס?

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

22/01/2014 | 13:42 | מאת: רחל

שלום, אני בת 46. נוטלת קרדילוק ובונדורמין. לפני כחודשיים הרגשתי תחושת גוש בגרון. א.א.ג לא מצא ממצא בגרון וסבר שמדובר בריפולוקס. קיבלתי כדורים למשך חודש -אומפרה, עם שיפור קל מסויים. כעת מרגישה בעיקר אי נוחות ומעין "צביטות" באזור בטן עליונה/קיבה. כיצד ניתן לאשר את האבחנה שאכן מדובר בריפולוקס ולא בממצא אחר כמו דלקת/בקע וכד'? אגב, גם הפסקת מאכלים כגון שוקולד, קופאין, מטוגן- לא הועילו,כולל ירידה של 2 קילו במשקל.והאם יש בדיקות שאינן פולשניות לאבחון וטיפול? תודה

אפשר לעשות צילום בליעת בריום שיכול לאתר האם הבעייה קשורה לרפלוקס .

31/01/2014 | 10:42 | מאת: לילי

הי, אשמל לדעת אם משהו פתר את הבעיה אני חווה את אותו קושי בדיוק...

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול