נקסיום

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

15/01/2014 | 19:56 | מאת: ורד

אני סובלת מריפלוקס ולוקחת כדור לוסק 20 מג ליום כבר המון שנים. עברתי פעמיים ניתוחים לתיקון בקע סרעפתי שלא הצליחו. שמעתי על כדור הנקסיום. מה ההבדל בינו לבין הלוסק? האם אפשר לקחת אותו עם אוכל או שצריך שעה לפני כמו הלוסק? האם הוא משפיע על תרופות שנלקחות איתו (אלטרוקסין)? האם ניתן לקחת את הנקסיום באופן תמידי כמו את הלוסק? אודה על תשובות.

נקסיום הוא ממשפחת הלוסק עם אותם אפקטים וכנראה קצת יותר חזק . היתרון הןא שניתן לקחת עם האוכל . מבחינת טיפול ממושך אותם התוויות כמו לוסק

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול