כאבי בטן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

08/01/2014 | 19:31 | מאת: שרון

שלום, אני סובלת כבר מספר שבועות ממשהו לא מזוהה. זה התחיל אחרי ארוחה, כאבי בטן, התכווצויות, הליכה מרובה לשירותים, יציאות נורמליות אך עם ריח חריף. בחילות. במישוש הבטן הרופאה מצאה רגישות יתר בצד שמאל. יש לי גם תחושה של גוש תקוע בגרון/חזה עליון. חשבתי שזה וירוס..אבל זה לא. זה חולף וחוזר. יש לי פריחה מהבטן ועד לצוואר. כל פעם אני מרגישה טוב ליומיים שלושה ואז שוב כל הסימפטומים חוזרים. מיום ראשון ועד אתמול בלילה היה לי חום נמוך 37-38 מה זה יכול להיות? אשמח לקצת ייעוץ

מאוד קשה לומר מה זה. לא ברור איזו פריחה זאת? אבל באופן כללי זה נשמע כמו מחלה ויראלית

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול