חשד לזיהום בכלמידיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

05/01/2014 | 22:51 | מאת: מירים

אני בת 24 בריאה בדרך כלל היה לי קשר אם מישהו בגילי שהיה מקיים יחסים אם עוד בחורות וכנראה הדביק אותי בחיידק הכלמידיה(אני לא נבדקתי לכלמידה) אני כבר לא איתו.אבל.בחצי שנה האחרונה אני סובלת מתופעות של כלמידיה דלקת בחצוצרות דימום בצואה בניגוב ,צואה רירית,מוגלתית,שלשולית,כרגע מטופלת בדוקסילין וטופלתי בצימפרודקס ,ודאלצין,מתי התופעות של מערכת העיכול יפסקו ?ומתי הצואה תחזור להיות תקינה..זה מצב שמלחיץ אותי מאוד כי אני מרגישה שיש לי בגוף מצב של זיהום דלקתי במערכת העיכול .ואציין שגם מדגדג לי בטבור .

כאשר תחלימי מהקלמידיה אני מקווה שגם תופעות של מערכת העיכול יחלפו. צריך לטפל קודם בזיהם הבסיסי

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול