לרופא

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

04/01/2014 | 12:34 | מאת: שירה

אני בת 23 ואני עם חשד למחלת קרוהן אני עברתי בירור מאד רחב ועדיין לא מצאו איפה הדלקת יושבת כמו כן אני נוטלת בודזון עם השפעה טובה בלי הקאות ובלי כאבי בטן אני נוטלת קרוב ל-3 שנים בודזון במינון של 3 מג 3 פעמים ביום מאחר ואומרים לי להפחית את המינון ההקאות חוזרות לי במיידית תוך 24 שעות הרופא הגסטרו אמר שאין מצב שההקאות חוזרות לי תוך 24 שעות וזה אמור להיות תוך שבועיים שלושה מההפסקה למה זה קורה לי כך? והאם נטילת בודזון לטווח ארוך יכול לגרום נזק? תודה רבה

שירה שלום, סקירה קצרה בפורום מגלה שאת כבר שאלת את אותה השאלה 8 (8!) פעמים רק במהלך 2013 - שאלת, וגם קיבלת תשובות ב-11/11/2013 אפילו תהיתי אם קראת את תשובתי מ-22/10 אנחנו לא יודעים למה זה קורה לך. מה גם שהפורום לא נועד לאבחון או ליעוץ רפואי פרטני - יותר למתן הסברים אודות תופעות רפואיות כלליות ומוכרות. במקרה שלך אני ממליץ לפנות לרופא גסטרו לאבחון פרטני ומעמיק. ואני בכל זאת מציע לעיין גם בתשובות מ: 14/01, 18/02, 21/04, 20/10, 11/11, 27/12

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול