סוג של הרגשה מוזרה בבטן בצד שמאל למטה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

02/01/2014 | 02:19 | מאת: כפיר

שלום אני בן 31 גובה 1.65 משקל 80 , יש לי משהו כמו שנה סוג של הרגשה מוזרה בצד שמאל (שלי)בבטן למטה ,לאחרונה היציאות שלי עם כמו של שלשול , אני חייב לציין שאני מרגיש את התחושה הזאת בעיקר שאני במצב של מנוחה , כאשר אני זז ועובד אני לא ממש שם לב לזה , החשק המיני ירד קצת גם ,אשמח לעזרה

האם יש ארועי שילשול או רק צואה נוזלית, במידה ויש יותר משלוש יציאות ליום עונה על הגדרה של שילשול כרוני וצריך לשקול קולונוסקופיה. מה עם בלוטת תריס? צריך לבדוק גם.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול