תוצאות גסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

31/12/2013 | 08:50 | מאת: אופיר

עשיתי גסטרוסקופיה בעקבות דיספגיה. מטופל שנים באומפרדקס 20 מג. התוצאות: ושט חיבור לקיבה 39 סמ. חלק עליון ואמצעי רירית תקינה (4). חלק דיסטלי גודש בצורה פסי עולה כ1 סמ מעל קרדיאס (3), קיבה- פונדוס- גוף רירית בחלקה שקופה לכלי דם תת-רירית ביופסיה מבליטה 2 ממ רירית דומה לאחר (2) אנטרום דלקת קלה פרפילורי (1). תריסרריון ריקית תקינה. נלקחו כאמור 4 ביופסיות. האם ייתכן שמדובר בגידול? אין לי ירידה במשקל, נפיחות לימפה, הקאו או בחילות, יציאות תקינות. תודה..

הדבר היחידי שנמצא זה דלקת בחיבור ושט קיבה - קרוב לודאי סימן לרפלוקס חומצי. שום דבר בהקשר לסרטן

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול