חוקני פרוביוטיקה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

30/12/2013 | 22:27 | מאת: ירון

שלום, בן 34, מאובחן פרוקטיטיס עד כ 15 ס"מ בבדיקת קולונו' לפני כ 5 חודשים, מטופל ב 5ASA שעושים 80% מהעבודה (עדיין ישנם פטכיות בתעלה האנאלית עם הפרשות דם וריר קלות). רציתי לשאול בבקשה האם מניסיונכם אתם ממליצים על חוקן פרוביוטי בנוסף לטיפול המקובל. החוקן מאפשר "לצלוף" למקום המודלק בצורה אפקטיבית. אם התשובה היא כן, האם מייצרים חוקנים כאלה באופן מסחרי או שמא צריך להכין לבד? עזרתכם מבורכת, תודה מקרב לב, ירון.

לא מכיר חוקני פרו-ביוטיקה תכשירי פרו-ביוטיקה פומיים (כדורים) עוזרים לחלק מחולים עם פרוקטיטיס וקוליטיס כיבית

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול