איבוד משקל קבוע ושתן מוקצף

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

30/12/2013 | 15:38 | מאת: רן

שלום יש לי שאלה מאוד חשובה אני בן 23 ואף רופא במדינה פה לא מוצא בדיוק את הפיתרון שיש לי  יש לי מלא זמן שתן מוקצף ואני מאבד משקל קבוע איבדתי 6 קילו ממשקלי כבר עשיתי בדיקות דם, בדיקות שתן , צילום סיטי כליות וכבד , גסטרו סקופ , סקופ מפי הטבעת, וצילום ראות.  חשוב לציין כל הרופאים שראיתי הם מסינגפור מכיון שהיני שוהה שם . ממצאי הבדיקות להלן :  בדיקת שתן ראשונה ; דם בשתן 3 פלוס ,כדוריות דם אדומות 33. חלבון trace . בדיקת שתן שנייה לאחר שבוע דם בשתן 3 פלוס , כדוריות דם אדומות 40 חלבון trace בדיקת שתן שלישית אחרי חודש : דם בשתן + . כדוריות דם אדומות 9 חלבון : שלילי  בדיקת שתן רביעית חודש לאחר ; דם בשתן trace  כדוריות דם אדומות 8 חלבון בשתן : שלילי  בדיקות דם ממצאים ; חלבון בכבד 8.5 קצת גבוה  Tumour markers profile  Gastrointestinal profile H. Pylori igG antibody 1.4 . בדיקת הסיטי עם יוד ; תפקודי הכליות והכבד תקינים. גסטרו סקופ:  Gastritis   Helicobacter pylori positive  קולון סקופ  טחורים מדממים צילום ראות  תקין

האם קיבלת טיפול להליקובקטר פילורי. כי מצאו את זה? לא ברור מה זה חלבון בכבד - איזה ספציפי - חלבון עוברי? בקיצור מאוד קשה ככה

01/01/2014 | 05:22 | מאת: רן

קיבלתי טיפול אנטיביוטיקה במשך שבוע להליקובקטר פיילורי סיימתי את האנטיביוטיקה ועוד שבועיים אעשה בדיקת נשיפה האם יתכן שהשתן קצוף ואני מוריד משקל קבוע בגלל החיידק הזה ? כי זה הדבר היחידי שמצאו מכל הבדיקות שעשיתי בנוגע לחלבון בכבד זה רשום כך Liver profile Total protein 8.5

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול