רטט בושט

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

30/12/2013 | 12:09 | מאת: בתשבע

שלום רב, אני סובלת מאולקוס כ-15 שנים (היום אני בת 42) ומטופלת בזנידקס פעם ביום. לאחרונה סובלת מרטט בוושט, בהתחלה זה היה רק לאחר אכילה ועכשיו הרטט מופיע בלי שום קשר לאכילה. מבקשת את עזרתכם. תודה בתשבע.

מה זה רטט בושט? לא ברור למה את מתכוונת? את מרגישה ממש התכווצויות? האם יש קשיי בליעה?

31/12/2013 | 14:28 | מאת: בתשבע

היי, תודה על התגובה. אני לא מרגישה ממש התכווצויות וגם אין קשיי בליעה. זה גם לא מלווה בכאבים. אני לא בטוחה שזה בושט, אני מרגישה מין תנועתיות באזור הקיבה ומעלה.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול