טיפול בהליקובקטר ותופעות לוואי

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

25/12/2013 | 18:22 | מאת: רוני

היי, אני בן 21, בעקבות התלוננות על צרבות חוזרות ואי נוחות בבטן הופנתי לבדיקת נשיפה, ונמצא לי הליקובקטר (8 בסקלה של עד 3.5). קיבלתי מהרופא אומפרדקס לקחת כחצי שעה לפני האוכל פעמיים ביום, ומוקסיוויט פורטה 500 מ"ג, לקחת 2 אחרי אוכל בבוקר ובערב, פלוס קארין לקחת אחד אחרי אוכל בבוקר ובערב (סהכ 3 אנטיביוטיקות בבת אחת פעמיים ביום למשך 10 ימים). לקחתי עד עכשיו רק פעם אחת ואחרי כמה שעות התחילה לי תחושה מרה בלשון ובושט כשאני בולע רוק, וזה לא עובר בינתיים. בנוסף התחילו גם בחילות. האם יש קשר לאנטיביוטיקות? תודה רבה

27/12/2013 | 21:26 | מאת: דנה

היי ממליצה לך לקחת טיפול משלים בנוסף לאנטיביוטיקה יש פורמולה מיוחדת הומאופתית להליקובקטר פילורי במבוגרים

כן זה יכול להיות תופעות לוואי של האנטיביוטיקות. השאלה אם זה ברמה של תגובה אלרגית וקוצר נשימה ואז צריך להפסיק או רק חוסר נוחות.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול