הליקובקטור

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

23/12/2013 | 13:18 | מאת: אור

שלום רב, אשמח לעזרה. אני בת 21, בריאה בדכ וזוהה אצלי חיידק בבדיקת נשיפה. לאחר טיפול באומפרדקס שלא עזר הרופאה המליצה לי לקחת אנטיביוטיקה ונתנה לי קלרידקס ומוקסיפן, 2 קפליות מכל אחד בבוקר ובערב. היום התחלתי את הטיפול ולאחר כמה שעות הרגשתי כאב חזק בקיבה, מין שריפה וכאבי בטן עזים. אציין שאכלתי לפני לקיחת הקפליות כמו שהומלץ. ממה נובע הכאב? האם זהו כאב שעובר או שיש לפנות לטיפול ? אציין גם שהכאב ממשיך מהבוקר ועד עכשיו, ולא נחלש או עובר - באותה רמת כאב. אודה ליעוצכם תודה ויום נפלא

הכאב קרוב לודאי מבכדורים אבל כדאי לעשות מאמץ ולהשלים את הטיפול

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול