האם זה טחורים?

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

20/12/2013 | 10:10 | מאת: פני

שלום. אני סובלת שנים רבות ממעי רגיז. בתקופה האחרונה יש לי שלשולים ויציאות רבות. בעקבות זאת התנפחו כמה נימים (אני משערת שזה טחורים קלאסי) אבל יש גם משהו שאינו ברור לי ... יש כאילו כיווץ ומתיחה של שרירי פי הטבעת והעור שלהם רגיש מאד, כואב ומדמם וזה התחיל גם לגרד (אולי החתכים הזדהמו?)יש לי משחה לטחורים שעוזרת להוריד את הנפיחות של הנימים אבל זה לא עוזר לנימים/שרירים המתוחים. האם גם זה טחורים ? מה ניתן לעשות?

יתכן ויש פיסורה ? אולי בכל זאת רק טחורים . צריך לגשת לפרוקטולוג

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול