תוצאת בדיקת צואה לדם סמוי

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

15/12/2013 | 10:05 | מאת: Sara

שלום, אמא שלי בת 52 בריאה בדכ עברה לפני חודשיים בדיקת צואה לדם סמוי ותוצאת הבדיקה יצאה חיובית ולאחר מכן חזרה על הבדיקה שוב והתוצאה הייתה שלילית. (תשובה קיבלה לפני שבוע) ורופא מטפל שלח אותה ליעוץ גסטרו . האם צריך לעשות בדיקת קולונוסקופיה למרות שהתוצאה אחרונה הייתה שלילית!?! אשמח לקבל תשובה בהקדם תודה רבה

חד משמעית צריך לעשות קולונוסקופיה !!!!לא היה בכלל צריך לחזור על הבדיקת צואה - טפשי ומיותר . מרגע שפעם אחת יש דם בצואה יש לבצע קולונוסקופיה בלי לבזבז זמן

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול