משקל נמוך ובדיקת גסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

13/12/2013 | 08:47 | מאת: איציק

אני בן 47 גובה 177 משקל 55 קילו, אני שנים די רזה,לאחרונה רזיתי עוד יותר ירידה של כ 4 קילו נוספים. יציאות ללא בעיה, תיאבון בריא, וללא בחילות או צרבות. יש לציין כי לפני 4 שנים עברתי צינטור עם סטנט. מאז המצב תקין. פניתי לרופא גסטרו בעקבות המשקל הנמוך שלי. והוא הציע לי לעבור גסטרוסקופיה. במה עשויה לסייע בדיקה זו? והאם כדאי לעבור אותה? תודה מראש איציק

ירידה במשקל מחייבת בירור שכולל סיטי בטן וגסטרוסקופיה - בהנחה שבדיקות הדם תקינות .

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול