ניתוח כיס מרה, צואה ריבית והמוגלובין נמוך

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

12/12/2013 | 23:05 | מאת: אורית

לפני 5 ימים עשיתי ניתוח בלפרסקופיה להוצאת כיס מרה. אבן גדולה ועוד הרבה אבנים נוספות. אני בת 70, יש לי כל הזמן כאבים, צואה רירית, גזים, וירידה בהמוגלובין מ10.6 ל9.8 משבוע שלפני הניתוח וביום הרביעי אחרי הניתוח. על מה מעידים הסימנים שציינתי והאם הם יכולים להיות קשורים לניתוח. איך לטפל בתפרים של הניתוח [3]האם לשים תחבושת, או להשאיר פתוח, מה לעשות.כמו כן יש לי התקפי ורטיגו איומים , אחד אחרי הניתוח בהתאוששות הרבה שעות, ואחד אתמול ביום הרביעי אחרי הניתוח. האם זה קשור להרדמה או לניתוח. תודה.

כדאי לפנות לפורום כירורגי . בגדול את מתארת תופעות די שיגרתיות לאחר ניתוח . התאזרי בסבלנות ואם לא יהיה שיפור גשי למנתח להתייעצות

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול