חשד לקרהון

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

12/12/2013 | 15:14 | מאת: אלי

שלום. אני בן 17 ועברתי בדיקת MRI לבירור של מחלת קרהון , שתיתי כל 10 דקות את חומר הניגוד בהתאם להוראות אבל מרגע סיום השתייה עד לתחילת הבדיקה עברו למעלה מחצי שעה , כמו כן שילשלתי פעמיים בגלל החומר ששתיתי . התוצאה של הבדיקה נכתב כי "הבדיקה היא תת אופטימלית טכנית בגלל אי מילוי לא אחיד ולא טוב של לולאות מעיקב שתיה לא רצופה " "הודגם אילאום טרמינלי אשר אומנם מודגם ללא חומר ניגודי ועל כן הערכתו לא טובה אך מהלכו מעט נוקשה ולא סדיר, והוא צר בכל הרצפיס עד המסתם האילוצקלי , חשוד כמעורב במחלת קרהון" בסיכום כתוב : "בדיקה תת אופטימלית טכנית אך בכ" רושם למחלה היכולה להתאים לקרהון באילאום טרמינלי" שאלתי היא: האם אובחנה אצלי מחלת קרהון או שכדאי לחזור על בדיקת MRI ? תודה

האם אובחנה אצלי מחלת קרהון? -- התשובה לפניך: "חשוד כמעורב במחלת קרהון", "רושם למחלה היכולה להתאים לקרהון באילאום טרמינלי" כדאי לחזור על בדיקת MRI? -- כדאי לעושות קולונוסקןפיה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול