דיאטה אחרי התקפ דיברטיקוליטיס שני

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

10/12/2013 | 15:57 | מאת: עדנה

ראשית-תודה עבור תשובתכם הקודמת. יש לי עוד שאלה לגבי דברים שנחשבים בריאים ואכלתי בעבר, האם מותר: קינמון על נס-קפה חלש שאני שותה\ חטיף גרנולה דבש ושיבולת-שועל \ קצת אגוזים בטנים שקדים (או שזה ממש אסור כי כמה שאלעס עלולה חתיכה להיכנס ל"כיס"?) אזכיר כי אושפזתי ביום א לפני 9 ימים ולוקחת אנטיביו' עד סוף שבוע זה. תודה רבה, עדנה

התאוריה של גריעינים וחלקיקים קטנים שיכולים להיתקע מאוד שנויה במחלוקת. המטרה העיקרית היא להימנע מעצירות וזאת באמצעות אכילה של ירקות, פירות ושתיה מרובה. אין בעיה עם קינמון וכו'.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול