כאבים עזים בקיבה- בהריון שבוע 37

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

09/12/2013 | 11:47 | מאת: רויטל

שלום רב, אני בת 26 בהריון שבוע 37 מזה כחודשיים אני סובלת מכאבים עזים בצד שמאל מתחת לשד. נאמר לי על ידי רופאת משפחה שככל הנראה מדובר בכיב קיבה. טיפול באומפרדקס לא הועיל כלל וגם לא בתרופות אחרות נוגדי חומצה. מדובר בכאב עז במהלך כל היממה ובעיקר בלילה - כאב דמויי שריפה!! ממש הרגשה של שריפה בתוך הגוף - כאשר העור עצמו רדום לגמרי במיקום בו הכאב ממוקם. שאלתי: האם יש טעם ללכת לרופא גסטרו במהלך ההריון - יש טיפול ? האם הכאב מתאים לכיב קיבה? או שייתכן ועסקינן במשהו אחר? יש לי הפנייה לבדיקת הנשיפה למחרתיים, השאלה היא בהנחה ויש לי את החיידק של ההליקובקטר אני אוכל לטפל איכשהו בהריון ? או בזמן הנקה? או רק לאחר סיום הנקה ולאחר הלידה ניתן יהא לקחת אנטיביוטיקה? יש בדיקה נוספת חוץ מנשיפה ??? מדובר בכאבים בלתי נסבלים שלא מאפשרים מנוחה יומיומית !!!! אודה לתשובה מהירה בברכה, רויטל

יש טעם ללכת לרופא גסטרו בהריון. יש תרופות שניתן לתת בהריון. אין טעם כעת להיכנס לפרטים כי אין עדיין אבחנה אבל ללכת בצורה מסודרת זה יהיה הכי טוב.

17/12/2013 | 12:35 | מאת: קרן

גם אני סבלתי בדיוק מה שאת מתארת מהלך ההריון אבל רק מצרבות קשות שלא נתנו מנוח יום ולילה. אשמח לשוחח איתך ה המייל שלי: [email protected]

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול