ירידה באלבומין בדם

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

23/11/2013 | 23:59 | מאת: נורית

שלום רב, האלבומין בדם יורד. מה הסיבות לכך? אלו בדיקות יש לעבור על מנת לגלות את הסיבה וכדי להעלות שוב את רמת האלבומין בדם. תודה

נורית שלום, לא ציינת לאיזה ערך ירד האלבומין ובאיזה תקופה בגדול, ישנן 1000 סיבות שונות לירידה בערך אלבומין בדם ניתן לחלק אותן ל-3 קבוצות עקריות: 1. לא מיוצר מספיק (עקב דלקת או תת-תזונה, לדוגמה) 2. הולך לאיבוד בשתן (יש לבדוק שתן לחלבון) 3. הולך לאיבוד בקיבה או במעי (יש לפנות לגסטרואנטרולוג)

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול