תסמונת הפה השורף, ריפלוקס, תרופה אנטי דלקתית.

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

23/11/2013 | 19:29 | מאת: אלי

שלום רב, מזה כ- חצי אני סובל מתסמונת הפה השורף שמקורו בריפלוקס, אין לי צרבת אבל אני מרגיש שהחומציות עולה לי לגרון לפה לאף ואף לעיניים.מרגיש את זה כל יום, אבל יש ימים שזה תוקף יותר וימים שתוקף פחות. רופא הגסטרולוג בדק אותי בבדיקת גסטרוסקופיה ואמר שהכל בסדר אצלי וזה בגלל המעי הרגיז שאני סובל ממנו שנים רבות, אני לוקח ליברקס אחד ליום ומשאף סימבוקורט פעם פעמיים ביום.קבלתי במשך חודש אומפרדקס 80 מ"ג ליום וזה גם לא עזר. האם תרופה אנטי דלקתית יכולה לרפות או לעזור? האם נגזר עלי לחיות את חיי עם הבעיה הזו? האם יש רופא שמוכן לטפל בי עד לפתרון הבעיה? תודה, ושבוע טוב לכולם

מנסיוני הארוך אין הרבה ישועה מתרופות ממשפחת האומפרדקס לפה השורף וחבל שאתה נוטל כל כך הרבה כדורים ליום . אפשר לגשת ליעוץ עם מומחה פה ולסת או לנסות פתרונות אלטרנטיבים או שיטות הרפייה והרגעה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול