סובל מכאבי בטן כבר 5 שנים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

17/11/2013 | 19:04 | מאת: בן 17

כבר כ5 שנים אני סובל מכאבי בטן נוראיים חוזרים ונשנים, בכל איזור הבטן, לפעמים יש לי כאבי בטן שבוע שלם או פעמיים בשבוע, אבל הם חוזרים על עצמם כל הזמן. הלכתי להמון רופאים ולאף אחד לא היתה תשובה טובה, רק אקמול או משככי כאבים אחרים. בקיץ הזה היה לי כאב בטן נוראי כל כך שהידיים שלי שותקו למשך כמה שעות, לא יכולתי להזיז אותן, הגעתי למיון ואמרו לי שם שזה יעבור לי. ממש קשה לי. בבקשה תעזרו לי להבין במה הבעיה או איזה סיבות אפשריות יכולות להשפיע על זה..

לא ברור לי האם עברת בירור ? איזה בדיקות ? סיטי בטן? גסטרו וקולונוסקופיה? הידיים שהשתתקו מכוון לכיוון של חרדות ומתח . צריך יועץ גסטרו

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול