סיפורים מהבטן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

15/11/2013 | 21:58 | מאת: חגי

שלום וערב טוב, שמי חגי, ולפני כשנה, התחלתי לסבול משיעול קשה במהלך הלילה. הרופא איבלן את זה כריפלוקס ונתן לי Pantoprazol 40 mg לכמה ימים עד שהתופעה נעלמה. לאחר מספר חודשים היא חזרה ושוב הוא נתן לי טיפול תרופתי והפנה לבדיקת גסטרוסקופיה. לאחר 4 חודשים (התורים בגרמניה ארוכים...) ביצעתי את הבדיקה והתוצאה היתה שאין שום בעיה בקיבה מלבד גסטריטיס. בשביל זה הרופא נתן שוב Pantoprazol 40 mg לבליעה בערב. לאחר חודש, עדיין בזמן לקיחת התרופה, החלו להופיע כאבים חזקים מאוד בקיבה. הרופא אמר שזה בעקבות הביופסיה שלקחו לבדיקת הליקובקטר (הבדיקה חזרה עם תשובה שאין המצאות של החיידק). הרופא נתן כי טיפות MCP לקחת, 60 טיפות ליומיים. זה שיפר את המצב והכאבים כמעט נעלמו. הוא גם הורה לי לפצל את ה-Pantoprazol ל-20 מ'ג בבוקר ובערב. מאז יש לי הרגשה כבדה בבטן, כאבים קלים לארוך כל היום ובמיוחד - מהר מאוד אחרי שאני אוכל, אני מרגיש צורך ללכת לשירותים. כל ההרגשה הזאת לא נוחה. יש לצין שגם עברתי בדיקת קולונוסקופיה לאחרונה ואין שום בעיה. ofirofirdדשs אני אשמח לדעת מה עוד ניתן לעשות בנוגע לתחושה הלא נוחה ? תודה רבה.

ניראה לי שהפנטופרזול מיותר והייתי מנסה טיפול למעי רגיז - אנזימי עיכול וכדורי קולוטל

26/11/2013 | 08:53 | מאת: חגי

אני אנסה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול