בטן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

12/11/2013 | 17:15 | מאת: רוני

אני בת 14 ולפני שנה וחצי בערך התחלתי להכנים את הבטן באופן קבוע הייתה לי בטן גדולה ועדיין יש לי ואז התחילו בעיות:גזים,אם אני לא אוכלת כמה זמן קרקורי בטן רועשים,גרפסים ששומעים קולות בגרון וכשאני שוכבת קולות מהבטן ועוד בבקשה תעזרו לי זה הרס לי את החיים אני כבר לא רוצה ללכת למקומות ציבוריים

צריך דיאטה ללא מזונות שעושים גזים - כרובית ברוקולי, קטניות. צריך אנציפלמד שסופח גזים ואפשר לבצע תבחין נשיפה ללקטוז לראות שאת לא רגישה למוצרי חלב.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול