קולונוסקופיה.

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

11/11/2013 | 15:25 | מאת: רומי

מתלבטת . אין בעיות מיוחדות. בת 60. דם סמוי תקין. האם יש צורך בקולו ולסקופיה. ? ואם כן רגילה או וירטואלית? הרגילה מדאיגה אותי בשל הניקוב במעי. אני רזה. הוירטואלית בשל הקרינה. עשיתי כבר צינטור וירטואלי...(אחכ נאלצתי לעשות רגיל כי לא היו תוצאות..) אשמח לדעתך הבלתי מחייבת. תודה.

קחי בחשבון שדם סמוי יכול לפספס שליש מהגידולים. לכן יש לבצע קולונוסקופיה. לגבי איזו לבצע, אכן ציינת החסרונות והיתרונות של כל אחד. את צריכה להחליט לבד.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול