דואודניטיס בבדיקת גסטרוסקופיה - איך מטפלים?

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

07/11/2013 | 16:46 | מאת: צמרת

בבדיקת גסטרוסקופיה שעשיתי הממצא היה דואודניטיס - דלקת קלה בתריסריון. הגעתי לבדיקה בגלל אנמיה - המוגלובין נמוך. אני לא נוטלת תרופות ואין לי סימפטומים נוספים. שאלותי: 1. האם הדואודניטיס יכול להיות הגורם לאנמיה? 2. האם ניתן לטפל בו באמצעים אחרים חוץ מאנטיביוטיקה (כגון תזונה)? האם הדרך היחידה לטפל היא

לא כתבת אם הדואדניטיס נגרמה מחיידק הליקובקטר? אני מניחה שכן כי את שואלת במה אפשר לטפל. אז כן, החיידק גורם דואדניטיס, דלקת בתריסירון והטיפול הוא טיפול משולב עם אנטיביוטיקה.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול