יציאות משונות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

06/11/2013 | 23:23 | מאת: רחלי

אני בגיל 58 כמה ימים לפני ראש השנה היה לי שילשול שנימשך מס' ימים רופא המטפל נתן לה אנטיביוטיקה(סיימתי לקחת לפני כחודש) ועשיתי בדיקת תרבית צואה שיצא שלילי,במשך כחודש ימים עד היום אין לי יציאות טבעיות הצואה יוצאת בצבע שונה מהרגיל צבע בהיר מאוד ירוק צהוב יוצא כמו חוטים,רצועות ודקים מאוד,אני מתפקדת אין לי כאבי בטן או כאב אחר .מה זה יכול להיות?מה עושים? תודה על הייעוץ .

מה שאת מתארת זה בעצם שינוי בהרגלי יציאה. כי היציאות שלך כעת יותר רכות מהרגיל. מצב כזה הוא אינדיקציה לביצוע קולונוסקופיה. אנא פני למרפאה בצורה מסודרת.

03/12/2013 | 09:46 | מאת: רחלי

תודה לתשובתך קבעתי תור לקולוסקופיה ,קבעו לי ל- 20/12/13 האם זה בסדר לחכות לעוד שלושה שבועות. צורת הצואה לא השתנתה צבע בהיר ורצועות דקות . מעניין שרק בבוקר יש לי יציאות מה זה אומר? אני אוכלת הכל ורגיל . אין לי כאבים . אני במתח מה זה יכול להיות ?

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול