חיידק הילקובקטר בקיבה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

06/11/2013 | 08:40 | מאת: אסראר

שלום רב .... עשיתי תבחין נשיפה , ומצאו לי חיידק הילקובקטר בקיבה , התוצאה היא 10 .רופא משפחה רשם לי תרופה בשם קארין שצריך לקחת 2 טבליות ביום , וגם מוקסופין 500 2 טבליות ביום , וכדור אומפרדקס 1 טבליות לפני האוכל , השאלה שלי היא כנ"ל ? האם הטיפול הזה עלול להכחיג את החיידק במאה אחוז , והאם יש מצב בעתיד שהחיידק הזה יופיע שוב ? שאלה שנייה ? מה צריך לאכול ע"מ לשמור על תזונה נכונה , כי יש לי תזונה לקויה , ואני מעונניינת לדעת מה צריך לאכול ע"מ שלא יופיע החיידק הזה בעתיד ? 3) מה זו התרופה בשם קארין , אני קראתי בעלון שחולי איידם לוקחים אותה ף ואני יש לי חיידק הילקובקטר , אז מה הקשר בין העניינים ? תודה אודה אם אוכל לקבל תשובה בהקדם .יום טוב בכבוד רב " אסראר

אין מאה אחוזי הצלחה אלא 80 אחוז בערך. תזונה לא מש נה אם החיידק הוכחד נדיר שיחזור קרין זו סתם אנטיביוטיקה ולא קשור לאידס

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול