אבא בן 80 עם עצירות קשה ביותר למעלה מחודש.

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

04/11/2013 | 22:32 | מאת: נועה

יש הפנייה לקולונסקופיה. בד"כ בריא אך נוטל מעט תרופות לפרוסטטה וקרטיה. תורים בכל בתי"ח ציבוריים בהם ביקשנו הם ליוני יולי.!! מתעקש לא להטריח אותי והלך לבד 3 פעמים לביח ציבורי. שלחו אותו הביתה. אמרו לו לקבוע תור לגסטרו. רופא גסטרו אמר שצריך לעשות רק בביח מפאת גילו. מה עושים? לוקח תרופות חזקות מאוד ומתרוקן בקושי אחת לשבוע. רופאת קופח לא מוכנה יותר לרשום את התרופות החזקות ביותר למנוע עצירות טוענת שזה מסוכן. מה אני עושה? אובדת עצות אל מול אבא שיושב שפוף בטן נפוחה. וייאוש. חוסר וודאות.

לא נראה לי הגיוני תור של שנה! בכל מקרה ממליצה על שתיית שתי כוסות מיים כל בוקר ושמן פרפין ואבקת נורמלקס או פגלקס ואם לא עוזר לחזור לגסטרו המטפל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול