פרוש תשובת מאר אי של דרכי המרה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

31/10/2013 | 18:27 | מאת: מיכלי

הנני חולת קרוהן, בנוסף נוצרה בעיה בדרכי המרה לאחר כריתת כיס מרה, ערכתי בדיקת mri אשר התשובה הינה: היצרות דיסטלית ב cbd ,שלא נצפתה בבדיקה הקודמת, עם אזור הנצפה בלתי אחיד. נצפים גם פגמי מילוי בתוך ה cbd . באבחנה מבדלת אבנים מול תהליך פוליפואידי אנדולומינלי. מומלץ ביצוע ercp / אבקש להבין את התשובה הנ"ל, תודה רבה מראש.

אנחנו לא מפענחים צילומים אבל בגדול צינור המרה אינו נקי והשאלה אם יש אבנים או ממצא אחר . יעוץ גסטרואנטרולוג בהקדם

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול