דואגת לאמא שלי!

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

28/10/2013 | 12:56 | מאת: בר

לאמא שלי (73) כאבים חזקים בבטן העליונה לפרקים (מגיע בהתקף) בעיקר בלילה כשהיא שוכבת. בלילה היא מתפתלת מכאבים ממש. היא מציינת שהכאב בבטן מקרין גם לגב. בדיקות הדם תקינות. בעבר לקחה אניטביטיקה בשל חיידק הליקובקטר. לציין כי אביה היה חולה בסרטן המעי הגס. הבדיקת אולטראסאונד וגסטרוקופיה נקבעו לעוד כמה שבועות. האם תוכל לומר מה נראה לך הכיוון בינתיים? בבקשה. אני דואגת מאוד

הנתונים שנתת אינם מספקים וכל כיוון אפשרי . אם מדובר בכאב מוכר ולא חדש אז קרוב לודאי סוג של קיבה עצבנית . אם אין ירידה במשקל ובדיקות דם תקינות אז זה קצת מוריד מהלחץ . צריך אולטראסאונד לשלול אבנים בכיס מרה וגסטרוסקופיה לשלול כיב

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול