קושי בעליה במשקל וירידה במשקל

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

17/10/2013 | 19:26 | מאת: ג'וש

ד"ר שלום, מאז ומתמיד הייתי רזה ולעלות במשקל היה לי מאוד קשה... האם יש סיבה לכך והאם יש משהו לעשות ? הכוונה היא שאני בן 30 ושוקל 58, לפעמים כשאני אוכל רצוף כל 3-4 שעות אני מעלה קילו וזה לאחר מאמצים.. תוך שבוע שבועיים אבל מספיק שיום אחד אני יאכל 2-3 ארוחות ולא מסודרות אני יוריד קילו ביום אחד.. האם זה הגיוני? או שיש פה בעיה... תודה רבה :) מידע נוסף. אני פעיל ועושה הליכות 2 בשבוע לפעמים יותר פעמים פחות. מתאמן משקולות פעם בשבוע לפעמים יותר.. לפעמים לאחר האוכל מרגיש נפלא ולפעמים מרגיש עייף מאוד ומרגיש גזים ודקירות בחזה.. פעם אחרונה שעשיתי בדיקות הכל היה תקין. לנוכח תופעות אלו. אשמח לדעתך אם יש משהו לבדוק או שפשוט לחיות עם זה... תודה רבה לך. :)

יש אנשים עם חילוף חומרים מוגבר באופן בסיסי. כנראה שזה המצב אצלך. ממליצה לבדוק תפקודי בלוטת תריס בכל מקרה, אם לא נבדק בעבר.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול