צואה שחורה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

17/10/2013 | 11:12 | מאת: טל

שלום, במשך חודש וחצי אני נוטלת קונצרטה במינון 36 ובימים האחרונים אני סובלת מכאבי בטן עזים בבטן העליונה. במהלך התקופה ירדתי משמעותית במשקל בגלל חוסר תאבון. בנוסף אתמול היתה לי יציאה שחורה (פעמיים). האם זה חמור כמו שכתוב באינטרנט? או שאפשר לחכות ולראות איך ארגיש בהמשך? בנוסף יש לי מעט חום בימים האחרונים (37.2)

כאב בטן וירידה במשקל הם תופעות לוואי של הקונצרטה . לגבי צואה שחורה - יתכן מכדורי ברזל ? או דימום מפצע בקיבה .את צריכה לגשת להיבדק בהקדם- דחיפות אני לא יכולה לקבוע מבלי לבדוק אותך

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול