זקוק לעזרה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

15/10/2013 | 19:26 | מאת: בן

שלום . בשלושה הימים האחרונה אני משלשל עם המון דם ויש לי בחילות קלות בבטן ותחושה מוזרה של קיא אך ללא הקאה. הייתי היום אצל הרופאה שלי בכדי שתפנה אותי אל הרופאים המתאימים ... והיא שאלה האם היציאות קשות או נוזליות והוסיפה שזה מאוד חשוב גם ... אחרי שחזרתי היציאה האחרונה שלי היתה כמעט רגילה יצאה יחסית בקלות ובמצב צבירה קשיח אבל עדין יצא לפני היציאה המון דם. אני כרגע לא מצליח לתפוס אותה, כנראה היום אני כבר לא אצליח. קצת לחוץ כי היא אמרה שזה נורא חשוב . היא הפנתה אותי למומחה בגסטרואנטרולוגיה ולבדיקות דם כלליות . האם זה באמת כלכך משנה ?

שילשול דמי זה לא דבר תקין. השאלה אם זה נמשך. או שהיה מדובר בקילקול קיבה. לכן אם הרופאה הפנתה אותך, תיגש.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול