קרוהן ובודסון

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

14/10/2013 | 09:34 | מאת: יעל

שלום רב! חולת קרוהן. התחלתי את השימוש בבודזון לפני כחודש. המחלה התגלתה בעיקר בשל crp וesr מעט גבוהים מאז שהתחלתי את השימוש בתרופה היו לי מספר פעמיים התקפי כאבי בטן ויציאות רכות. האם זה הגיוני? דבר נוסף, אני מבולבלת מהדרך שבה מומלץ לקחת את התרופה. רופא הגסטרו המליץ 3כדורים בבת אחת בבוקר 30-60 דק' לפני האוכל. ואילו רופאת המשפחה אמרה 3 פעמים ביום כל פעם חצי שעה לפני אוכל. האם יש העדפה? תודה רבה מראש.

התחלתי את השימוש בבודזון לפני כחודש -- זאת לא תרופה שניתנת לאורך זמן. אם התחלת לפני חודש - או שהיא כבר עזרה וצריך להתחיל להפסיק (בהדרגה) - או שלא עבדה וצריך לעבור הלה (פרדניזון?) המחלה התגלתה בעיקר בשל crp וesr מעט גבוהים -- ללא שלשול וללא כאב בטן? מאז שהתחלתי את השימוש בתרופה היו לי מספר פעמיים התקפי כאבי בטן ויציאות רכות. -- שלא היו לפני הטיפול? האם זה הגיוני? -- לא בטוח שאני מבין אותך נכון דבר נוסף, אני מבולבלת מהדרך שבה מומלץ לקחת את התרופה. רופא הגסטרו המליץ 3כדורים בבת אחת בבוקר 30-60 דק' לפני האוכל. ואילו רופאת המשפחה אמרה 3 פעמים ביום כל פעם חצי שעה לפני אוכל. האם יש העדפה? מבחינת יעילות זה לא ממש משנה. יותר נוח לטעמי 3 כדורים בבת אחת, בבוקר

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול