פוליפ בקיבה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

08/10/2013 | 21:38 | מאת: הילה

שלום, אני בת 38 . בשנה האחרונה אני סובלת מכאבים בבטן השמאלית. בבדיקת גסטרוסקופיה שנעשתה לפני 8 חודשים נראתה דלקת בקיבה על רקע חיידק h.p . טופלתי באנטיביטיקה. הכאבים לא פסקו. השבוע נעשתה לי שוב גסטרוסקופיה ונראה בקיבה באנטרל באזור הפרה פילורי פוליפ עם eroded overlying mucosa נלקחה ביופסיה ועכשיו נשאר לי לחכות ולקוות לבשורות טובות. האם מעורר חשד לסרטן בקיבה? או לאזור אחר בבטן? מאוד מאוד דואגת

זה לא מעורר חשד לגידול, ממש לא .ככל הנראה פוליפ דלקתי או היפרפלסטי שהם חסרי חשיבות. לגבי הליקובקטר פילורי הוא לא גורם לכאבי בטן שמאלית. מציעה בירור בצורה מסודרת של כאבי הבטן עצמם, גם במרפאה גסטרואנתרולוגית וגם אצל רופא נשים.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול