נפיחות וכאבים בבטן תחתונה וכאבים באשכים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

07/10/2013 | 07:00 | מאת: גולן

שלום בחודש וחצי האחרונים אני סובל מרגישות באשכים וכאבים בבטן תחתונה עם נפיחות. עשיתי בירור אורולוגי ולא נמצא כלום. נאמר לי לערוך בירור בגסטרו. שאלתי היא האם אכן כאבים בבטן תחתונה ונפיחות יכולים לגרום לרגישות באשכים? תודה רבה

אין קשר בין כאבי הבטן והנפיחות לכאבים באשכים. אך כמובן שצריך להבין מדוע יש לך כאבי בטן ומה היא אותה נפיחות. האם ביצעת סונר בטן לראות שאין אבנים בכיס מרה, צריך לשלול גם אבנים בכליות למשל. נא לבוא למרפאה בצורה מסודרת. זה יעזור להבין יותר.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול