היכן מבצעים בדיקה - us דופלר של sma

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

06/10/2013 | 08:02 | מאת: פנינה

שלום רב, בתאריך 1.9.13 ד"ר גל (גסטרו) הפנה אותי לבדיקת us דופלר של sma. מאז, למעלה מחודש ימים, אני מנסה לקבוע תור לבדיקה ברבין, שולחת פקסים, ומעבירים אותי ממחלקה למחלקה ... היום נאמר לי במוקד זמון תורים, כי לאחר בדיקתם, הבדיקה אינה מבוצעת ברבין. האם תוכלו להפנות אותי למקום בו מבצעים בזיקה זו? תודה רבה.

ביררתי היום עם רופאה בכירה במכון הרנטגן וכן מבצעים סונר דופלר של ה - SMA ב"בילינסון". איני יודעת מי אמר לך שלא.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול