מעי רגיז

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

05/10/2013 | 11:09 | מאת: אמילע

שלום, אני בת 24 במשך חודשיים היו לי שלשולים חריפים וכאבי בטן בלתי פוסקים. בהמלצת הרופא ניסיתי אנטיביוטיקה שלא עזרה, עשיתי בדיקות דם, צואה ואולטרסאונד בטן עליונה ותחתונה-הכל יצא תקין. התייעצתי עם מומחה והוא טען שלדעתו זה מעי רגיז. בנתיים המצב קצת השתפר.. יש ימים של שלשול ושל עצירות מידי פעם. שתי שאלות לי: 1. האם זה באמת יכול להיות מעי רגיז? 2. המומחה נתן לי כדורי קולוטאל ואמר לקחת 20 דקות לפני הארוחה-אם אקח את זה מעט אחרי הארוחה-זה לא יפעל כמו שצריך? תודה רבה.

בהחלט יכול להיות מעי רגיז. מתאים גם העצירות והשילשול לסירוגין. לגבי קולוטל עדיף לקחת לפני האוכל. אבל לא כזה משנה.

10/10/2013 | 11:17 | מאת: אמילי

אני לא נוהגת לקחת כדורים על בטן ריקה פשוט.. אז את אומרת שזה לא כזה קריטי?

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול