קוליטיס וזזולינגר אליסון

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

28/09/2013 | 10:48 | מאת: אילנה

שלום, בת 53 , מזה שבע שנים עם מחלת קוליטיס. משתמשת בנר רפאסאל אחד ביום למנע. אין לי התקפים. אבל בחודשים אחרונים התחלתי בשיעול מציק עם הפרעה בבטן, הרופאים אמרו לי שזה תסמונת זולינגר אליסון.השאלה שלי האם יש קשר בין שתי המחלות ? ממה זה בא והאם זה קשור במאכלים מסויימים שגורמים לזה ועדיף לא לאכול. רופאת שפחה נתנה לי כדור אומפרדקס 20 פעם ביום. עלי לציין שאני גם בגיל המעבר האם זה קשור? אודה לתשובתכם.

שיעול והפרעות בבטן לא קשורים לזולינגר אליסון ולא ברור לי מאיפה הועלתה האבחנה הנדירה הזו שלא קשורה לקוליטיס

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול