קוליטיס וטיפולי IVF

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

21/09/2013 | 11:00 | מאת: מטופלת

שלום. אני חולת קוליטיס, ובשנה האחרונה מטופלת IVF לאחר שאובחנה בעיית זרע אצל בעלי. לצערי אחרי מספר סבבים, אין קליטת עוברים. אני מנסה למצוא סיבות כיוון שאיכות העוברים מוגדרת סבירה על ידי הרופאים. האם יכול להיות קשר למיטב ידיעתך בין קוליטיס והפרעה לקליטת עוברים בהפרייה חוץ גופית? אני שואלת כיוון שמצאתי חומר באינטרנט על מצב בו דלקת בגוף שמייצרת הפרעה אצל המערכת החיסונית יכולה אולי להפריע להשתרשות עוברים. אשמח לעזרה.

האם יכול להיות קשר למיטב ידיעתך בין קוליטיס והפרעה לקליטת עוברים בהפרייה חוץ גופית? -- כן במידה והדלקת פעילה אני שואלת כיוון שמצאתי חומר באינטרנט על מצב בו דלקת בגוף שמייצרת הפרעה אצל המערכת החיסונית יכולה אולי להפריע להשתרשות עוברים -- אכן אשמח לעזרה -- פראקטית, בכל מרכז רפואי גדול (איכילוב, בילינסון, שערי צדק) קיימת מרפאת IBD-Mom שאמורה ליעץ לך ספציפית בעניין הפוריות

25/09/2013 | 09:52 | מאת: מטופלת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול