קרוהן ו:TENS

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

21/09/2013 | 10:41 | מאת: חי

שלום, יש לי כשלושים שנה קרוהן בהפוגה. מפעם לפעם יש לי שלשולים מרובים ומפעם לפעם כאבים חזקים באזור מפרקי הירכיים שנמשכים כמה ימים. הרופא שלי אומר כי משככי כאבים יכולים לעורר את הקרוהן הרדום ולכן ממליץ לא להשתמש בהם. האם שימוש במכשיר TENS יעזור לי לשיכוך הכאבים? האם לא תהייה לו השפעה על הקרוהן כמו למשככי כאבים? תודה מראש! חי

הרופא שלי אומר כי משככי כאבים יכולים לעורר את הקרוהן הרדום ולכן ממליץ לא להשתמש בהם -- הרופא צודק האם שימוש במכשיר TENS יעזור לי לשיכוך הכאבים? --לא יודע, זאת שאלה שצריך להפנות ליצרני המכשיר האם לא תהייה לו השפעה על הקרוהן כמו למשככי כאבים? -- לא תהיה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול