שילשולים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

16/09/2013 | 10:07 | מאת: סגל דניה

שלום! מזה מספר חדשים שאני סובלת משלשולים וכאבי בטן בעיקר בשעות הבקר. ביצעתי בדיקת גסטרוסקופיה לפני כחדשיים בעקבות המצאות דם סמוי בצואה ובבדיקה הוצא ממצא לא משמעותי. אינני לוקחת שום תרופות חוץ מויטמינים, מגנזיום, סידן , כורכום וויטמין C רציתי לדעת מה יכולה להיות הסיבה לתופעה זו. תודה דניה סגל

לא ציינת בת כמה את. האם ביצעת גם קולונוסוקפיה. כי לארועי שילשול צריך לבצע גם קולונוסקופיה. בנוסף אנא בדקי תפקודי בלוטת תריס. אם הם מוגברים, גם יכולים לגרום לארועי שילשול. האם טיילת במקום אקסוטי לאחרונה? האם נטלת טיפול אנטיביוטי לפני התחלת ארועי השילשול? פני לרופא המשפחה בצורה מסודרת שישלים גם תרביות צואה, צואה לפרזיטים וללויקוציטים ותפקודי בלוטת תריס.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול