כאבי בטן בצד שמאל למטה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

13/09/2013 | 16:12 | מאת: אלכס

שלום רב, לאימי בת 60 יש כחודש וקצת כאבים שחוזרים ונעלמים לסירוגין בבטן בצד שמאל למטה.אין תסמינים אחרים שאפשר להעיד עליהם. יש עוד זמן עד התור לרופא, לכן רציתי לדעת אם מישהו מוסמך פה יכול לתת איזה הערכה, אני מאוד מוטרד מהעניין. כמו כן טיפים על דרכי טיפול יתקבלו בברכה. תודה רבה

האבחנה המבדלת של כאבי בטן שמאלית יכולה להיות בעיה גיניקולוגית ולכן צריכים בדיקת רופא נשים, יכולה להיות מסעיפים במעי - ולכן נשאלת השאלה האם ידוע על סעיפים במעי?האם ביצעה קולונוסוקפיה אי פעם? האם יש במשפחה סיפור של גידול במערכת עיכול? כרגע, עד אבנחה, לא ניתן לתת טיפול לטיפול כי אנו לא יודעים במה אנו מטפלים. נא לקבוע תור מסודר למרפאה גסטרואנתרולוגית ולרופא נשים. בהצלחה,

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול